Sp-Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii. Dziedzictwo kulinarne [Sp-OZHG-DzKu-SMP-T]
Semestr zimowy 2015/2016
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Sp-Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii. Dziedzictwo kulinarne [Sp-OZHG-DzKu-SMP-T] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2015/2016 [2015Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 26 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Mariusz Jaworski |
Uwagi: |
DU, T sem. 3 sp. OZHG |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.