Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP004DI
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP004DI | |||||||||||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2021/2022 (2021Z)
(zakończony)
Ćwiczenia (C), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: | |||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||
Liczba osób w grupie: | 24 | |||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | |||||||||||
Prowadzący: | Krzysztof Dasiewicz | |||||||||||
Uwagi: |
DI-B3SP/1 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.