współpracownik w jednostce Akademia Finansów i Biznesu Vistula
|
dr hab. inż.
Krzysztof Dasiewicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Wszystkich studentów zainteresowanych konsultacjami proszę o kontakt mailowy (k.dasiewicz@vistula.edu.pl), po czym ustalimy spotkanie zdalne poprzez MS TEAMS, standardowo konsultacje na 30 minut przed wykładem.
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_YzIyZWIwOTEtNDNiMi00NjczLWJhZjItOGRjMzIwMWRhOWEz%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8a52afe-6ea8-47f7-b275-783f7087b5fa%22%2c%22Oid%22%3a%22ad58cb83-eddd-4382-99a5-5688d9af2327%22%7d
Zainteresowania
Zainteresowania naukowe: aspekty technologiczne, zdrowotne i ekonomiczne przetwarzania surowców zwierzęcych, techniki wizyjne w ocenie jakości mięsa
Koordynowane przedmioty
2017Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17
2017Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17
2018Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17
2018Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17
2019Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17
2019Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17
2020Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17
2020Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17
Prowadzone przedmioty
2016Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP03:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2016Z - Technologie żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP03:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2017Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2022Z - Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3SP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)