Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego [DIB3NP004DI]
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przedmiot: | Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego [DIB3NP004DI] | ||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||
Termin i miejsce:
|
|||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||
Liczba osób w grupie: | 26 | ||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | ||||||
Prowadzący: | Krzysztof Dasiewicz | ||||||
Uwagi: |
DI-B3NP/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.