Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP004DI
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia,
grupa nr 2
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego DIB3NP004DI | |||||||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2021/2022 (2021Z)
(zakończony)
Ćwiczenia (C), grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
|||||||
![]() |
Termin i miejsce: | |||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||
Liczba osób w grupie: | 26 | |||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||
Zaliczenie: | Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2 | |||||||
Prowadzący: | Krzysztof Dasiewicz | |||||||
Uwagi: |
DI-B3NP/2 |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.