Akademia Finansów i Biznesu Vistula - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

English in Tourism I [TRB1SE-SJO-Aa] Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia, grupa nr 133

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: English in Tourism I [TRB1SE-SJO-Aa]
Zajęcia: Semestr zimowy 2021/2022 [2021Z] (zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 133 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
każdy wtorek, 10:10 - 12:05
sala Teams/Platon(online)
Vistula University jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Data i miejsceProwadzący
Liczba osób w grupie: 20
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Egzamin/zaliczenie na ocenę/zal w skali zal-std2
Prowadzący: Folayemi Godswill-Oko
Literatura: (tylko po angielsku)

The student knows and understands, to an advanced extent, the basic economic, sociological and organizational determinants of phenomena related to tourism and recreation, including in historical terms, as well as selected specific issues in the sectors of tourism and recreation (hotel industry, gastronomy, organization and service of tourism, animation free time).

Taking notes

Grammar-lexical exercises, tests

P6S_WG

SKILLS

The student has language skills in the field of tourism and recreation, in accordance with the requirements set for the B2 level of the European System of Description of Language Education and can communicate in a foreign languages

Discussions, giving opinions

P6S_UK

The student can plan and organize work - individually and in a team.

groupwork

P6S_UO

SOCIAL COMPETENCES

The student s ready to critically evaluate and use his knowledge; appreciates the importance of knowledge in solving cognitive and practical problems.

Self study, presenting results of one’s research

P6S_KK

The student is ready to lead the team, inspire actions and take responsibility for the actions taken.

Team work, taking different roles

P6S_KO

Zakres tematów: (tylko po angielsku)

1.Heritage. Talking about the past, a heritage site.

2. Professional skills: Working as a tour guide.

3. Managing events. Collocations with events. Planning an event.

4. Professional skills: Understanding the language of contracts.

5. Careers. Applying for a job. Describing personal qualities and skills.

6. Professional skills: Interviews, interview questions.

7. Gastronomy. Food and cooking. Describing traditional menu.

8. Professional skills: Running a restaurant.

9. Risk. How to manage risk. Solving disaster issues.

10. Professional skills: dealing with crisis.

11. Review and consolidation. Semester test

Metody dydaktyczne: (tylko po angielsku)

Compulsory readings

English for International Tourism, Upper-Intermediate, Peter Strutt, Pearson 2013

Supplementary readings

The Business, (Upper) Intermediate, Karen Richardson, Macmillan,2008

Other teaching materials

PP presentations, DVDs, CDs, language development websites

Metody i kryteria oceniania: (tylko po angielsku)

1. 30% class work

2. 15% presentations

3. 15% self-study class preparation

4. 40% final test

Uwagi:

a133

Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
ul. Stokłosy 3
02-787 Warszawa
tel: +48 22 45 72 300 https://vistula.edu.pl/
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)