![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

mgr
Witold Drogoń
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
Prowadzone przedmioty
2020Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB3SP05TR-Z20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2021L - Funkcjonowanie służby pięter - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2021L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe; Spec: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP006TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2021L - PDW: Zasoby ludzkie w hotelarstwie; Spec.: Zarządzanie w hotelarstwie TRM2NP006-PDW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie - SPEC: Zarządzanie w hotelarstwie TRM4SP001TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB3NP010TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB3SP005:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2022L - Funkcjonowanie służby pięter - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022L - Funkcjonowanie służby pięter, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP013TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP015TR:
Wykład (grupa 1)
2022L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe; Spec: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP006TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)