aktywny pracownik nieetatowy
|
mgr
Witold Drogoń
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego Sp-OHG-OrObHo-SLP-T
2016L - Etykieta w hotelarstwie - PDW 6 W-EtHo-NLP-T
2016L - Etykieta w hotelarstwie-PDW6 TRB6SP67TR
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja hotelarstwa i gastronomii - Jakość w hotelarstwie i gastronomii Sp-OHG-JaHoGa-NLP-T
2016L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe: spec: OHiG Sp-OHiG-TRB4SP05TR
2016Z - Sp. 1 - Organizacja hotelarstwa i gastronomii - Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego Sp-TRB3NP12
2018L - Jakość w turystyce i rekreacji TRB4NP11TR-L18
2018L - Jakość w turystyce i rekreacji TRB4SP11TR-L18
2018L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB4NP24TR-L18
2018L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB4SP25TR-L18
2018L - Obsługa recepcji i zarządzanie służbą pięter-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6NP14TR-L18
2018L - Obsługa recepcji i zarządzanie służbą pięter-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6SP14TR-L18
2018L - PDW-4:Problemy współczesnego hotelarstwa PDW-TR-M4SP07-L18
2018L - Problemy współczesnego hotelarstwa (PDW4) TRM4SP21TR-L18
2018Z - Trendy we współczesnym hotelarstwie TRM3NPTR-PDW5TZH-Z18
2018Z - Trendy we współczesnym hotelarstwie TRM3SP12TR-PDW5-Z18
2018Z - Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelarskim TRM3NPTR-PDW4TZH-Z18
2018Z - Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelarskim TRM3SP11TR-PDW4-Z18
2019L - Funkcjonowanie służby pięter - SPEC: Hotelarstwo TRB4SP11TR-L19
2019L - Funkcjonowanie służby pięter Spec: Hotelarstwo TRB4NP19TR-L19
2019L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB4NP01TR-L19
2019L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB4SP01TR-L19
2020L - Funkcjonowanie służby pięter - SPEC: Hotelarstwo TRB4SP11TR-L19
2020L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2NP03TR
2020L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB2SP07TR
2020L - Jakość w turystyce i hotelarstwie TRB4NP01TR-L19
Prowadzone przedmioty
2014L - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Etykieta w hotelarstwie. Sp-HiG-EtyHot-NLP-T:
Wykład (grupa 1)
2014L - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Etykieta w hotelarstwie. Sp-HiG-EtyHot-SLP-T:
Wykład (grupa 1)
2014L - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Hotelarstwo i gastronomia w praktyce Sp-HiG-HoGaPr-NLP-T:
Wykład (grupa 1)
2014L - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Hotelarstwo i gastronomia w praktyce Sp-HiG-HoGaPr-SLP-T:
Wykład (grupa 1)
2014Z - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego Sp-HiG-OrObHo-SLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2014Z - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Organizacja przedsiębiorstwa noclegowego Sp-HiG-OrPrNo-NLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1)
2014Z - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Organizacja przedsiębiorstwa noclegowego Sp-HiG-OrPrNo-SLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1)
2014Z - Sp-Organizacja i obsługa ruchu turystycznego. Projektowanie kampanii promocyjnych Sp-ORT-PrKaPr-NLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1)
2015L - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Etykieta w hotelarstwie. Sp-HiG-EtyHot-NLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2015L - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Etykieta w hotelarstwie. Sp-HiG-EtyHot-SLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2015L - Sp-Hotelarstwo i gastronomia. Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe Sp-HiG-KrMiSy-SLP-T:
Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2015Z - Seminarium licencjackie I Turystyka i rekreacja SemLic1-SLP-T:
Seminarium (grupa 5), Seminarium (grupa 11)
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego Sp-OHG-OrObHo-NLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego Sp-OHG-OrObHo-SLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 2 - Organizacja hotelarstwa i gastronomii - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe TRB4NP03TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja hotelarstwa i gastronomii - Jakość w hotelarstwie i gastronomii Sp-OHG-JaHoGa-NLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016L - Konwersatorium specjalnościowe 4 - Organizacja i obsługa ruchu turystycznego - Turystyka osób niepełnosprawnych Sp-OORT-TuOsNi-NLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1)
2016L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe: spec: OHiG Sp-OHiG-TRB4SP05TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016L - Seminarium licencjackie II Turystyka i Rekreacja SemLic2-SLP-T:
Seminarium (grupa 5), Seminarium (grupa 11)
2016L - Turystyka osób niepełnosprawnych: spec:OiORT Sp-OiORT-TRB6SP03TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016Z - Sp. 1 - Organizacja hotelarstwa i gastronomii - Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego Sp-TRB3NP12:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016Z - Sp. 3 - Organizacja i zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii - Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelarsko-gastronomicznym Sp-TRM3NP11:
Ćwiczenia (grupa 1)
2016Z - Sp. OHG - Organizacja i funkcjonowanie obiektu hotelarskiego-spec:Organizacja hotelarstwa i gastronomii Sp-TRB3SP14:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe-spec.Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB4NP08-L17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe-spec.Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB4SP07-L17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2017L - Problemy współczesnego hotelarstwa - PDW4 TRM4SP13:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2017Z - Organizacja i funkcjonowanie obiektów hotelarskich - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB3SP21TR-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2017Z - Organizacja i funkcjonowanie obiektów hotelarskich-spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB3NP23TR-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017Z - Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelarsko-gastronomicznym - spec: Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii TRM3NP22TR-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1)
2017Z - Zarządzanie przedsiębiorstwem hotelarsko-gastronomicznym - spec: Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii TRM3SP18TR-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1)
2018L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB4NP24TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB4SP25TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018L - Obsługa recepcji i zarządzanie służbą pięter-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6NP14TR-L18:
Wykład (grupa 1)
2018L - Obsługa recepcji i zarządzanie służbą pięter-SPEC:Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB6SP14TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2018L - PDW-4:Problemy współczesnego hotelarstwa PDW-TR-M4SP07-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Problemy współczesnego hotelarstwa (PDW4) TRM4SP21TR-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji - SPEC: Hotelarstwo TRB3NP27TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji - SPEC: Hotelarstwo TRB3SP27TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018Z - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli - SPEC: Hotelarstwo TRB3NP28TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli - SPEC: Hotelarstwo TRB3SP28TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe - SPEC: Hotelarstwo TRB4SP13TR-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019L - PDW dla spec.Zarządzanie w hotelarstwie:Zasoby ludzkie w hotelarstwie PDW-TR-M2SP05-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji - SPEC: Hotelarstwo TRB3NP27TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2019Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji - SPEC: Hotelarstwo TRB3SP27TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2019Z - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli - SPEC: Hotelarstwo TRB3NP28TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1)
2019Z - Wyposażenie techniczne i technologiczne hoteli - SPEC: Hotelarstwo TRB3SP28TR-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Funkcjonowanie służby pięter - SPEC: Hotelarstwo TRB4SP11TR-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe - SPEC: Hotelarstwo TRB4SP13TR-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - PDW dla spec.Zarządzanie w hotelarstwie:Zasoby ludzkie w hotelarstwie PDW-TR-M2SP05-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB3SP05TR-Z20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
2021L - Funkcjonowanie służby pięter - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2021L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe; Spec: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP006TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2021L - PDW: Zasoby ludzkie w hotelarstwie; Spec.: Zarządzanie w hotelarstwie TRM2NP006-PDW:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Zarządzanie jakością usług w hotelarstwie - SPEC: Zarządzanie w hotelarstwie TRM4SP001TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB3NP010TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021Z - Funkcjonowanie działów recepcji i rezerwacji; Spec.: Hotelarstwo i gastronomia TRB3SP005:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2022L - Funkcjonowanie służby pięter - SPEC: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP004TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2022L - Funkcjonowanie służby pięter, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP013TR:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe, Spec. Hotelarstwo i gastronomia TRB4NP015TR:
Wykład (grupa 1)
2022L - Krajowe i międzynarodowe systemy hotelowe; Spec: Hotelarstwo i gastronomia TRB4SP006TR:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)