Sp.OHG - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego-spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii [Sp-TRB5SP11]
Semestr zimowy 2016/2017
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Sp.OHG - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego-spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii [Sp-TRB5SP11] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2016/2017 [2016Z]
(zakończony)
Ćwiczenia [C], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 138 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Adam Latek |
Uwagi: |
TR-sem. 5 sp. Organizacja hotelarstwa i gastronomii |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.
Właścicielem praw autorskich jest Akademia Finansów i Biznesu Vistula.