aktywny pracownik nieetatowy
|
prof. dr hab.
Józef Grochowicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2015Z - Sp-Dietetyka w turystyce i rekreacji. Zasady zdrowego żywienia Sp-DTR-ZaZdZy-NLP-T
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie zakladu gastronomicznego Sp-OHG-OrZaGa-NLP-T
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie zakladu gastronomicznego Sp-OHG-OrZaGa-SLP-T
2015Z - Towaroznawstwo surowców ToSu-NLP-C
2015Z - Towaroznawstwo surowców ToSu-SLP-C
2016Z - Towaroznawstwo surowców DIB1NP06
2016Z - Towaroznawstwo surowców DIB1SP06
2017Z - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB5NP14TR-Z17
2017Z - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB5SP15TR-Z17
2017Z - Towaroznawstwo surowców DIB1NP23DI-Z17
2017Z - Towaroznawstwo surowców DIB1SP23DI-Z17
2018Z - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB5NP14TR-Z17
2018Z - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB5SP15TR-Z17
2018Z - Towaroznawstwo żywności DIB1NP11DI-Z18
2018Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP11DI-Z18
Prowadzone przedmioty
2015Z - Sp-Dietetyka w turystyce i rekreacji. Zasady zdrowego żywienia Sp-DTR-ZaZdZy-NLP-T:
Wykład (grupa 1)
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie zakladu gastronomicznego Sp-OHG-OrZaGa-NLP-T:
Wykład (grupa 1)
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie zakladu gastronomicznego Sp-OHG-OrZaGa-SLP-T:
Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
2016Z - Sp. 3 - Organizacja hotelarstwa i gastronomii - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego Sp-TRB5NP14:
Wykład (grupa 1)
2016Z - Sp.OHG - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego-spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii Sp-TRB5SP11:
Wykład (grupa 1)
2017Z - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB5NP14TR-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017Z - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB5SP15TR-Z17:
Wykład (grupa 1)
2018Z - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB5NP14TR-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Organizacja i funkcjonowanie zakładu gastronomicznego - spec: Organizacja hotelarstwa i gastronomii TRB5SP15TR-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)