![]() |
współpracownik w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|

dr hab. inż.
Dorota Nowak
prof. SGTiR, dr hab.
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2016L - Regional Cuisines: spec:OHiG Sp-OHiG-TRB6SE03TR
2016L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego TeZyRo-NLP-C
2016Z - Kuchnie narodowe DIB5NP10
2016Z - Spec. DDOAF - Metody utrwalania żywności Sp-DIB5NP13
2017Z - Towaroznawstwo surowców gr 1 DIB1NP24DI-Z17
2017Z - Towaroznawstwo surowców gr 2 DIB1NP25DI-Z17
2018L - Analiza i ocena jakości żywności DIB4NP13DI-L18
2018L - Analiza i ocena jakości żywności DIB4SP13DI-L18
2018L - Technologia przygotowania potraw DIB4NP19DI-L18
2018L - Technologia przygotowania potraw DIB4SP22DI-L18
2018L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L18
2018L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2SP17DI-L18
2018Z - Towaroznawstwo żywności DIB1NP11DI-Z18
2018Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP11DI-Z18
2018Z - Zasady przechowywania żywności - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP29DI-Z18
2018Z - Zasady przechowywania żywności - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5SP29DI-Z18
2019L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L19
2019Z - Towaroznawstwo żywności DIB1NP11DI-Z18
2019Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP11DI-Z18
2019Z - Zasady przechowywania żywności - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP29DI-Z18
2020L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L19
2020L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2SP17DI-L18
2020L - Zasady przechowywania żywności DIB4NP11DI-L20
2020L - Zasady przechowywania żywności DIB4SP11DI-L20
2020Z - Diploma Seminar DIB5SE02-S
2020Z - Seminarium dyplomowe 1 DIB5NP02-S
2020Z - Seminarium dyplomowe 1 DIB5SP02-S
2020Z - Towaroznawstwo żywności DIB1NP11DI-Z18
2020Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP11DI-Z18
2021L - Procesy w przetwarzaniu żywności DIB2NP10DI-L20
2021L - Procesy w przetwarzaniu żywności DIB2SP10DI-L20
2021L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L19
2021L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2SP17DI-L18
2021L - Zasady przechowywania żywności DIB4NP11DI-L20
2021L - Zasady przechowywania żywności DIB4SP11DI-L20
Prowadzone przedmioty
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie zakladu gastronomicznego Sp-OHG-OrZaGa-NLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1)
2015Z - Sp-Organizacja hotelarstwa i gastronomii. Organizacja i funkcjonowanie zakladu gastronomicznego Sp-OHG-OrZaGa-SLP-T:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2016L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego TRB2SP01DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2016L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego TeZyRo-NLP-C:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP09-L17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2SP07-L17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017Z - Zasady przechowania żywności - spec: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP30DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017Z - Zasady przechowania żywności - spec: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5SP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2017Z - Zasady przechowania żywności - spec: Poradnictwo dietetyczne DIB5SP33DI-Z17:
Wykład (grupa 1)
2017Z - Zasady przechowywania żywności - spec: Poradnictwo dietetyczne DIB5NP31DI-Z17:
Wykład (grupa 1)
2018L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2SP17DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Zasady przechowywania żywności - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP29DI-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Zasady przechowywania żywności - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5SP29DI-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Zasady przechowywania żywności - spec: Poradnictwo dietetyczne DIB5NP31DI-Z17:
Wykład (grupa 1)
2018Z - Zasady przechowywania żywności - spec: Poradnictwo dietetyczne DIB5SP31DI-Z18:
Wykład (grupa 1)
2019L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2SP17DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019Z - Towaroznawstwo żywności DIB1NP11DI-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019Z - Zasady przechowania żywności - spec: Poradnictwo dietetyczne DIB5SP33DI-Z17:
Wykład (grupa 1)
2019Z - Zasady przechowywania żywności - SPEC: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP29DI-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019Z - Zasady przechowywania żywności - spec: Poradnictwo dietetyczne DIB5NP31DI-Z17:
Wykład (grupa 1)
2020L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2SP17DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020L - Zasady przechowywania żywności DIB4NP11DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020Z - Towaroznawstwo żywności DIB1NP11DI-Z18:
Blended learning (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP11DI-Z18:
Blended learning (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)