![]() |
współpracownik w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|

dr hab. inż.
Dorota Nowak
prof. SGTiR, dr hab.
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
2020Z - Diploma Seminar DIB5SE02-S
2020Z - Seminarium dyplomowe 1 DIB5NP02-S
2020Z - Seminarium dyplomowe 1 DIB5SP02-S
2020Z - Towaroznawstwo żywności DIB1NP11DI-Z18
2020Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP11DI-Z18
2021L - Procesy w przetwarzaniu żywności DIB2NP10DI-L20
2021L - Procesy w przetwarzaniu żywności DIB2SP10DI-L20
2021L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L19
2021L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2SP17DI-L18
2021L - Zasady przechowywania żywności DIB4NP11DI-L20
2021L - Zasady przechowywania żywności DIB4SP11DI-L20
Prowadzone przedmioty
2020Z - Towaroznawstwo żywności DIB1NP11DI-Z18:
Blended learning (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020Z - Towaroznawstwo żywności DIB1SP11DI-Z18:
Blended learning (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Technologia żywności pochodzenia roślinnego DIB2NP17DI-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)