Adiunkt w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|
dr inż.
Agnieszka Sulich
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Szanowni Studenci,
Termin konsultacji ze mną wyznaczony jest w poniedziałki w godzinach 17.00-18.00. W razie chęci odbycia konsultacji proszę o przesłanie informacji na maila przynajmniej jeden dzień przed spotkaniem.
Link do spotkania na M.Teams
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_NDViMTkzODctYmUyYy00YjhhLTg3YTktNWNlYzA0OWZhYWMw%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8a52afe-6ea8-47f7-b275-783f7087b5fa%22%2c%22Oid%22%3a%2221308c7c-b2cd-4f31-b498-bf252db9b0f9%22%7d
Z poważaniem Agnieszka Sulich
Koordynowane przedmioty
2017Z - Ocena żywienia i wyżywienia ludności DIB1NP18DI-Z17
2017Z - Ocena żywienia i wyżywienia ludności DIB1SP18DI-Z17
2017Z - Statystyka w dietetyce DIB5NP24DI-Z17
2017Z - Statystyka w dietetyce DIB5SP16DI-Z17
2018L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP25DI-L18
2018L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6SP25DI-L18
2018L - Suplementy diety DIB4NP21DI-L18
2018L - Suplementy diety DIB4SP16DI-L18
2018L - Żywność funkcjonalna-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP31DI-L18
2018L - Żywność funkcjonalna-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP31DI-L18
2018Z - Designing of menu DIB3SE16DI-Z18
2018Z - Ocena żywienia i wyżywienia człowieka DIB1NP12DI-Z18
2018Z - Ocena żywienia i wyżywienia człowieka DIB1SP12DI-Z18
2018Z - Statystyka w dietetyce DIB5NP24DI-Z17
2018Z - Statystyka w dietetyce DIB5SP16DI-Z17
2020L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4NP15DI-L20
2020L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4SP15DI-L20
2020Z - Prozdrowotne techniki kulinarne LCM3SP007LC
2020Z - Statistics in dietetics DIB5SE13DI-Z19
2020Z - Statystyka w dietetyce DIB5NP24DI-Z17
2020Z - Statystyka w dietetyce DIB5SP16DI-Z17
2021L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4NP15DI-L20
2021L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4SP15DI-L20
2021L - The basics of designing menu DIB2SE11DI-L20
2021Z - Statistics in dietetics DIB5SE014DI
2021Z - Statystyka w dietetyce DIB5NP016DI
2021Z - Statystyka w dietetyce DIB5SP013DI
2022L - The basics of designing a menu DIB2SE005DI
2022Z - Statistics in dietetics DIB5SE014DI
2022Z - Statystyka w dietetyce DIB5NP016DI
2022Z - Statystyka w dietetyce DIB5SP013DI
2023Z - Statistics in dietetics DIB5SE014DI
2023Z - Statystyka w dietetyce DIB5SP013DI
2024L - Analiza i ocena jakości żywności DIB4NP007DI
2024L - Analiza i ocena jakości żywności DIB4SP008DI
2024Z - Statystyka w dietetyce DIB5SP013DI
Prowadzone przedmioty
2017Z - Ocena żywienia i wyżywienia ludności DIB1NP18DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018L - Projektowanie potraw prozdrowotnych-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP24DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP24DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP25DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6SP25DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2018Z - Ocena żywienia i wyżywienia człowieka DIB1NP12DI-Z18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018Z - Statystyka w dietetyce DIB5NP24DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Projektowanie potraw prozdrowotnych-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP24DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP24DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2020L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4NP15DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4SP15DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Design of a pro-health dishes; SPEC: Nutrition counseling DIB6SE13DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP24DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4NP15DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2021L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4SP15DI-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2021Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3NP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2021Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3SP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2022L - Practice - Dietary counseling - working with clients - 3 months DIB4SE004DI:
Praktyka (grupa 1)
2022L - Praktyka- Poradnictwo dietetyczne - praca z klientem - 3 miesiące DIB4NP005DI:
Praktyka (grupa 1)
2022L - Praktyka- Poradnictwo dietetyczne - praca z klientem- - 3 miesiące DIB4SP005DI:
Praktyka (grupa 1)
2022L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP009DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6SP010DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022L - Technologia przygotowania potraw prozdrowotnych DIB4NP009DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
2022Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3NP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2022Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3SP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2022Z - Seminarium dyplomowe 1; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP002-S:
Ćwiczenia (grupa 2)
2023L - Practice - Dietary counselling - working with clients - 3 months DIB4SE015DI:
Praktyka (grupa 1)
2023L - Praktyka- Poradnictwo dietetyczne - praca z klientem- - 3 miesiące DIB4NP012DI:
Praktyka (grupa 1)
2023L - Praktyka- Poradnictwo dietetyczne - praca z klientem- - 3 miesiące DIB4SP005DI:
Praktyka (grupa 1)
2023L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP009DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6SP010DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2023L - Seminarium dyplomowe 1; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP002-S:
Wykład (grupa 1)
2023L - Seminarium dyplomowe 2; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP001-S:
Ćwiczenia (grupa 2)
2023Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3NP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2023Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3SP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2023Z - Seminarium dyplomowe 2; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP001-S:
Ćwiczenia (grupa 1)
2024L - Praktyka- Poradnictwo dietetyczne - praca z klientem- - 3 miesiące DIB4NP012DI:
Praktyka (grupa 1)
2024L - Praktyka- Poradnictwo dietetyczne - praca z klientem- - 3 miesiące DIB4SP005DI:
Praktyka (grupa 1)
2024L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; Spec.: Poradnictwo dietetyczne DIB6NP009DI:
Ćwiczenia (grupa 1)