współpracownik w jednostce Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula
|
dr hab.
Ewa Gondek
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
zapraszam na konsultacje w poniedziałki w godz 9-10 po uprzednim kontakcie mailowym z krótka informacją czego rozmowa ma dotyczyć.
https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MjA4M2Q1NjctYjYyYi00ZThiLTliNjItMzhiNjQ4NDk3YzFi%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%22e8a52afe-6ea8-47f7-b275-783f7087b5fa%22%2c%22Oid%22%3a%22cb96b780-3cba-4c39-9c6e-29ee127e5b71%22%7d
Koordynowane przedmioty
2015Z - Dodatki do żywności DoZy-NLP-C
2015Z - Dodatki do żywności DoZy-SLP-C
2015Z - Podstawy żywienia człowieka PoZyCz-NLP-C
2015Z - Podstawy żywienia człowieka PoZyCz-SLP-C
2016L - Podstawy dietetyki PoDi-NLP-C
2016L - Podstawy dietetyki TRB2SP03DI
2016L - Żywienie dzieci i młodzieży TRB2SP04DI
2016L - Żywienie dzieci i młodzieży ZyDzMl-NLP-C
2016Z - Dodatki do żywności DIB1NP04
2016Z - Dodatki do żywności DIB1SP04
2016Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP07
2016Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1SP07
2017Z - Dodatki do żywnosci DIB1NP13DI-Z17
2017Z - Dodatki do żywnosci DIB1SP13DI-Z17
2017Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP19DI-Z17
2017Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1SP19DI-Z17
2017Z - Proseminarium DIB5NP001-Z17
2017Z - Proseminarium DIB5SP001-Z17
2018L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L18
2018L - Podstawy dietetyki DIB2SP15DI-L18
2018Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1SP19DI-Z17
2018Z - Proseminarium DIB5NP001-Z17
2019L - Organizacja pracy kuchni/projektowanie i przygotowywanie potraw - SPEC: Menedżer gastronomii TRB4SP15TR-L19
2019L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L19
2019L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP25DI-L18
2019L - Żywność funkcjonalna-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP31DI-L18
2019Z - Autoprezentacja i autopromocja – warsztaty LCM1SP10LC-Z19
2019Z - Diagnoza osobnicza w coachingu LCM1SP14LC-Z19
2019Z - Dodatki do żywności DIB1NP04
2019Z - Formy aktywności fizycznej a zdrowie LCM1SP16LC-Z19
2019Z - Funkcjonalna fizjologia człowieka LCM1SP12LC-Z19
2019Z - Podstawy coachingu stylu życia LCM1SP13LC-Z19
2019Z - Podstawy dietetyki LCM1SP15LC-Z19
2019Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP19DI-Z17
2019Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1SP19DI-Z17
2019Z - Proseminarium DIB5NP001-Z17
2019Z - Proseminarium DIB5SP001-Z17
2019Z - Psychologia LCM1SP11LC-Z19
2020L - Fundamentals of human nutrition DIB1SE19DI-Z17
2020L - Metodyka coachingu (narzędzia pracy coacha) LCM2SP11LC-L20
2020L - Organizacja pracy kuchni/projektowanie i przygotowywanie potraw - SPEC: Menedżer gastronomii TRB4SP15TR-L19
2020L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L19
2020L - Podstawy dietetyki DIB2SP15DI-L18
2020L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP25DI-L18
2020L - Projektowanie żywienia LCM2SP13LC-L20
2020L - Proseminarium DIB5NP001-Z17
2020L - Strategie utrzymania sprawności fizycznej LCM2SP12LC-L20
2020L - Szkoła letnia - 10 dni LCM2SP15LC-L20
2020L - Zaawansowane techniki pisania prac akademickich LCM2SP10LC-L20
2020L - Żywność funkcjonalna-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP31DI-L18
2020L - Żywność funkcjonalna-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP31DI-L18
2020Z - Coaching kariery/ menedżerski LCM3SP005LC
2020Z - Dodatki do żywności DIB5NP003DI
2020Z - Dodatki do żywności DIB5SP003DI
2020Z - PDW3: Zarządzanie stresem LCM3SP002LC-PDW
2020Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP19DI-Z17
2020Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1SP19DI-Z17
2020Z - Praktyki zawodowe 7 tygodni LCM3SP004LC
2020Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5NP004DI
2020Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5SP004DI
2020Z - Proseminarium DIB5NP001-Z17
2020Z - Proseminarium DIB5SP001-Z17
2020Z - Proseminarium LCM3SP009LC
2020Z - Prozdrowotne techniki kulinarne LCM3SP007LC
2020Z - Rozwój kompetencji coacha LCM3SP008LC
2020Z - Techniki komunikacji i argumentowania LCM3SP006LC
2021L - Coaching w relacjach międzykulturowych LCM4SP004LC
2021L - Historia kultury i sztuki LCM4SP006LC
2021L - Media w kształtowaniu stylu życia LCM4SP005LC
2021L - PDW4: Trening zadaniowy coacha LCM4SP003LC-PDW
2021L - PDW5: Profilaktyka chorób cywilizacyjnych LCM4SP004LC-PDW
2021L - PDW6: Trening funkcjonalny LCM4SP007LC-PDW
2021L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L19
2021L - Podstawy dietetyki DIB2SP15DI-L18
2021L - Poradnictwo dietetyczne LCM4SP003LC
2021L - Uzależnienia a styl życia LCM4SP002LC
2021Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP006DI
2021Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1SP006DI
2021Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5NP004DI
2021Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5SP004DI
2021Z - Proseminarium DIB5NP019DI
2021Z - Proseminarium DIB5SP019DI
2021Z - Zasady przygotowania prac akademickich DIB5SP015DI
2022L - Dodatki do żywności DIB6NP013DI
2022L - Dodatki do żywności DIB6SP008DI
2022L - Podstawy dietetyki DIB2NP004DI
2022L - Podstawy dietetyki DIB2SP004DI
2022Z - Diploma Seminar II DIB6SE01-S
2022Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP006DI
2022Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1SP006DI
2022Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5NP004DI
2022Z - Proseminarium DIB5NP019DI
2022Z - Proseminarium DIB5SP019DI
2022Z - Seminarium dyplomowe 2 DIB6NP01-S
2022Z - Seminarium dyplomowe 2 DIB6SP01-S
2023L - Dodatki do żywności DIB6NP013DI
2023L - Dodatki do żywności DIB6SP008DI
2023L - Podstawy dietetyki DIB2NP004DI
2023L - Podstawy dietetyki DIB2SP004DI
2023L - Zasady przechowywania żywności DIB4NP006DI
2023L - Zasady przechowywania żywności DIB4SP007DI
2023L - Żywność funkcjonalna DIB6NP015DI
2023L - Żywność funkcjonalna DIB6SP019DI
2023Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1SP006DI
2023Z - Proseminarium DIB5SP019DI
2024L - Dodatki do żywności DIB6NP013DI
2024L - Dodatki do żywności DIB6SP008DI
2024L - Podstawy dietetyki DIB2NP004DI
2024L - Podstawy dietetyki DIB2SP004DI
2024Z - Alergie i nietolerancje pokarmowe DIB3NP002DI
2024Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP006DI
2024Z - Proseminarium DIB5NP019DI
2024Z - Proseminarium DIB5SP019DI
Prowadzone przedmioty
2016Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP07:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2017Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2018Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019L - Organizacja pracy kuchni/projektowanie i przygotowywanie potraw - SPEC: Menedżer gastronomii TRB4SP15TR-L19:
Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 3)
2019L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019L - Projektowanie potraw prozdrowotnych-SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6SP24DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - Projektowanie potraw prozdrowotnych; SPEC:Poradnictwo dietetyczne DIB6NP24DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP25DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6SP25DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2019Z - Podstawy dietetyki LCM1SP15LC-Z19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2019Z - Praktyka w placówce dziecięcej lub osób starszych DIB5N+S-L17:
Praktyka (grupa 1), Praktyka (grupa 2)
2019Z - Żywność funkcjonalna - spec: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP33DI-Z17:
Wykład (grupa 1)
2020L - Organizacja pracy kuchni/projektowanie i przygotowywanie potraw - SPEC: Menedżer gastronomii TRB4SP15TR-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Projektowanie produktów i potraw dla osób aktywnych-SPEC:Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP25DI-L18:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020L - Szkoła letnia - 10 dni LCM2SP15LC-L20:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1), Warsztaty (grupa 1), Warsztaty (grupa 2)
2020Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP19DI-Z17:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2020Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3NP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2020Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3SP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2020Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5NP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2020Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5SP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021L - Podstawy dietetyki DIB2NP15DI-L19:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021L - Praktyka w placówce dziecięcej lub osób starszych - 3 tygodnie DIB6NP005DI:
Praktyka (grupa 1)
2021L - Praktyka w placówce dziecięcej lub osób starszych - 3 tygodnie DIB6SP004DI:
Praktyka (grupa 1)
2021L - Praktyka- Poradnictwo dietetyczne - praca z klientem - 3 miesiące DIB4NP005DI:
Praktyka (grupa 1)
2021L - Praktyka- Poradnictwo dietetyczne - praca z klientem- - 3 miesiące DIB4SP005DI:
Praktyka (grupa 1)
2021Z - Podstawy żywienia człowieka DIB1NP006DI:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
2021Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3NP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2021Z - Praktyka projektowania jadłospisów i przygotowanie potraw - 3 miesiące DIB3SP001DI:
Praktyka (grupa 1)
2021Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5NP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2021Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5SP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022Z - Projektowanie jadłospisów dla osób aktywnych - SPEC: Dietetyka osób aktywnych fizycznie DIB5NP004DI:
Ćwiczenia (grupa 1)
2022Z - Seminarium dyplomowe 1; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP002-S:
Ćwiczenia (grupa 7)
2023L - Dodatki do żywności DIB6NP013DI:
Blended learning (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
2023L - Dodatki do żywności DIB6SP008DI:
Blended learning (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023L - Seminarium dyplomowe 1; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB5NP002-S:
Wykład (grupa 3)
2023L - Seminarium dyplomowe 2; Spec.: Dietetyka dla osób aktywnych fizycznie DIB6NP001-S:
Ćwiczenia (grupa 7)
2023L - Zasady przechowywania żywności DIB4NP006DI:
Blended learning (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
2023L - Zasady przechowywania żywności DIB4SP007DI:
Blended learning (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)